Online tanfolyamok

A személyes hétvégi tanfolyamok után, első online virágterápia kurzusomat 2009 őszén indítottam útjára.  A sikeres fogadtatást követően 2010-ben a haladó szint következett. A kurzusok azóta is változást és harmóniát hoznak sokak életébe...

Virágterápia kurzus felhasználóknak

2008 óta tartok sikeres tanfolyamokat, amelyekkel segítek megtenni az első lépéseket a változások és a boldogabb élet felé. A kurzusok sikere azóta is töretlen. Sokaknak okoz gondot, hol és hogyan kezdjék a változtatást, változást, merre induljanak el életükben. Ilyenkor jön jól egy kis támogatás. A 10 + 8 hetes online virágterápia kurzust még 2009-ben közkívánatra állítottam össze, hogy egy otthonról is könnyen elvégezhető kurzus legyen. Ha vidéken vagy esetleg külföldön élsz, számodra is  lehetőség nyílik a virágterápia megismerésére és használatára. 

Jelenleg két online kurzust tudsz elvégezni:

Virágterápia 1. / 10 hét ( alapozó)

Virágterápia 2. /  8 hét ( haladó)

A Virágterápia Online avagy Hogyan segítenek a virágok életünk megváltoztatásában? című otthon elvégezhető kurzust úgy dolgoztam ki, hogy mindenki számára elérhető legyen.

A kurzus épp neked szól, ha:

-szeretnél megismerkedni a virágterápiával és a Bach-virágokkal

-szeretnél változtatni életeden és ezért hajlandó vagy tenni

-kérdéseid vannak a virágterápiával és a felhasználási lehetőségekkel kapcsolatban

-szeretnél segíteni magadon és családodon

-szeretnél boldogabban és békésebben élni

Fontos azonban tudnod, nem elég csupán elvégezni a kurzust a változásokhoz, mert:

- el kell kötelezned magad a változás mellett ( és változtatni)

-tenned kell magadért (magadban keresni a válaszokat)

-elegendő energiát és időt kell szánnod önmagadra (légy türelmes)

-saját utadat kell járnod és figyelni a belsőd üzeneteire (intuíció) 

-tisztítanod kell a szívedet, csak a szeretet, béke és harmónia érzését tartsd meg benne

-hétről-hétre időt kell fordítanod a virágokkal való ismerkedésre (rendszeresség és tanulás)

Az anyagot úgy állítottam össze, hogy minden információt megkapj, amire szükséged lehet ahhoz, hogy változtatni és fejlődni tudj!

Miből állnak a kurzusok?

Az alapozó kurzus anyagának felépítése:

1. Virágterápia ismeretek, életfilozófia

2. Bach virágok bemutatása, gyakorlati tanácsokon keresztül

3. Pozitív megerősítések+Ajándék: Kis repertórium (az 50 leggyakoribb problémára javasolt virágokat tartalmazza)

A haladó kurzus témái:

Bach-virágok és az asztrológia, a numerológia és virágterápia összefüggései, csakrák és virágesszenciák, tarot kártya és a virágterápia, lélek nyelve a betegség, életkori sajátosságok harmonizálása a virágterápiával, összetett virágesszenciák használata

Hogyan tudsz tanulni a kurzusokon?

Az alapozó kurzus 10 héten keresztül, a haladó kurzus 8 héten keresztül tart. A regisztrációnál megadott email címedre minden pénteken megkapod a kurzus aktuális részét. Az alapozó kurzus utolsó anyaga a házi dolgozat kérdéseit is tartalmazni fogja és a repertóriumot is megkapod. A házi dolgozat elkészítésére egy teljes hétvége áll rendelkezésedre. A dolgozatok kiértékelése után, amely megközelítően 2 hetet vesz igénybe, kiállítom részedre a kurzus elvégzéséről szóló oklevelet. Az alapozó tanfolyam elvégzése után már a következő héten indul a haladó kurzus. 

Mennyibe kerül a kurzuson való részvétel?

A kurzus díja töredéke a valós értékének. Gondolj csak bele, a tanfolyam anyaga egy 2 x 2 napos személyes kurzus anyaga. Megspórolod az útiköltséget, nem kell szállásra költened, nem kell szabadságot kivenned és nem kell otthonról sem kimentened magad a tanfolyam elvégzése miatt. A legjobb, hogy otthon vagy bárhol, bármikor foglalkozhatsz az anyaggal, amikor csak szeretnél! Bármikor előveheted és átismételheted! Ráadásul a megszerzett tudásoddal nem csupán saját harmóniádat teremtheted meg, hanem kellő empátiával akár a közvetlen környezetedben élőknek is segíteni tudsz.

A 10 hetes alapozó (V1.) kurzus díja: 35 000 Ft

A 8 hetes haladó (V2.) kurzus díja: 30 000 Ft

A két tanfolyam együttes elvégzése és a részvételi díj befizetése esetén, 5000 Ft kedvezményt kapsz. A két tanfolyam, 10+8 hét, együtt 60 000 Ft. Így közel 3300 Ft / hét összegért megkapod a teljes tudásanyagot.

FONTOS! A kurzus teljes anyagáért 100 % garanciát vállalok! Ha az első 3 rész után nem vagy elégedett a kapott anyagokkal, vagy nem tartod hasznos segítségnek, illetve úgy érzed, hogy a kurzuson olvasottak nem alkalmasak az életedet érintő változások elindításához, csak írj egy levelet és azonnal visszautalom számodra a befizetett pénzt teljes egészében! 

Az online kurzusokon való jelentkezés a részvételi díj befizetésével érvényes, a helyedet csak a befizetések sorrendjében tudom biztosítani. A csoport létszáma limitált, hogy minden résztvevőre megfelelő odafigyeléssel tudjak lenni. Ha eldöntötted, hogy szeretnél részt venni az online kurzuson, ne késlekedj, jelentkezz most itt az űrlap segítségével vagy írj a bachviragterapeuta@gmail.com címemre.

FONTOS! A 10+8 hetes kurzus ideje alatt online konzultációt biztosítok a résztvevők számára, hetente 1 alkalommal,  péntekenként, előre egyeztetett időpontban, igény szerint. Természetesen ez a konzultáció nem kötelező, Te döntesz arról, hogy felhasználod vagy sem. 

A kurzus teljes tartalma:

10 + 8 kurzus anyag + 1 Ajándék repertórium

Konzultációs lehetőség online a Facebookon 10 + 8 héten keresztül

Házi dolgozat, személyes értékelés

Oklevél

Hogyan fizetheted be a részvételi díjat? Bankon keresztüli átutalással vagy banki befizetéssel. Kérlek minden esetben e-mailben küldd el jelentkezésedet a kívánt kurzus megjelölésével. A válaszlevélben értesítelek a sikeres regisztrációról és a további teendőkről. E- mail cím: bachviragterapeuta@gmail.com

Jelentkezz most az alábbi űrlapon!

© 2017 Szabó Ildikó Bach-virágterapeuta. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el